TPT is een chemisch bedrijf met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden.

Lees meer over onze diensten >


WelKOM BIJ TPT 

TPT is een chemische dienstverlener in Terneuzen met een breed scala aan logistieke en productiemogelijkheden. We zijn hiervoor ISO 9001 en GMP+ B1 gecertificeerd. Voor klanten die op uiteenlopende markten actief zijn, verzorgen wij de overslag en distributie van (bulk) chemicaliën op de Europese markt. Hiervoor beschikken we over een volledig uitgerust tank- en silopark, transportsystemen en diverse productie-units. Uniek is dat wij waarde toevoegen aan het product. Dit doen we door chemische stoffen naar wens te zeven, drogen, calcineren, filtreren, mixen (blenden), verpakken of in opdracht te produceren. Daarnaast maken we in onze ammoniakinstallatie producten zoals ammoniumzouten. Onze klanten beschouwen TPT als een verlengstuk van hun organisatie, een volwaardige, geïntegreerde productie- en logistieke afdeling.

30 silo's en 24 tanks

TPT beschikt over circa 30 silo’s voor de opslag van droge chemicaliën en poeders.
Ook beschikt TPT over 24 tanks voor de opslag van vloeistoffen. 

Lees meer


7,50 meter diepte voor ontvangst van coasters

TPT ligt aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen. We beschikken over een eigen kade waar schepen met een maximale diepgang van 7,50 meter kunnen aan- en afmeren. Hier laden en lossen we binnenvaartschepen en coasters. Verder beschikken we over alle faciliteiten voor het laden en lossen van vrachtwagens. TPT is eenvoudig en filevrij via weg bereikbaar. Een treinverbinding is dichtbij.

Lees meer


6 processen onder 1 dak

Naast de logistieke dienstverlening, kiezen klanten voor TPT vanwege onze specifieke mogelijkheden om producten verder te behandelen. Hiermee voegen we waarde toe. We beschikken hiervoor over de volgende bedrijfsspecifieke installaties:

Lees meer

TPT Services staat voor flexibel samenwerken

In de actieve markten van onze klanten zijn snelheid en flexibiliteit noodzakelijk om succesvol te kunnen zijn. Onze bescheiden omvang stelt ons in staat dit waar te maken. We werken met korte communicatielijnen, zowel intern als met onze klanten. Zo kunnen we altijd snel en alert reageren. Snelle doorlooptijden, laden en lossen zonder vertragende slottijden, direct antwoord en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn beloftes die we dagelijks waarmaken. We beschouwen onszelf als een verlengstuk van uw organisatie en zo gedragen we ons ook.

Delen van kennis en data
Omdat we bouwen aan langdurige relaties, delen we onze expertise met u en leveren zo een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van producten en logistieke processen. Ook onze data stellen we beschikbaar. Zo vereenvoudigen we de administratieve afhandeling van uw orders en bieden we realtime informatie over de status van een order.

  • Your product
  • Diervoeding
  • Olie
  • Vliegtuig
  • Kippen
  • Leer
  • Bier

Toepassingen

TPT is actief voor bedrijven in de meest uiteenlopende branches, van de petrochemie tot de landbouw- en voedingsmiddelenindustrie. Op tal van manieren voegen wij waarde toe aan de grondstoffen en producten van onze klanten.

Lees meer